torstai 18. syyskuuta 2014

Linkkaa blogisi!




Tuo oikealla oleva sivupalkki jossa on lukeamiani koiramaisia blogeja, näyttää aika tyhjältä ja lyhyeltä. Siksi pyytäisinkin teitä linkkaamaan blogejanne. Tietenkin koirablogit ovat kiinnostuksen kohteena, mutta älkää epäröikö myöskään linkata muita aiheita käsitteleviä blogeja. 


Esittelen sitten muutaman blogin mistä pidin. Blogit pääsevät myös tuonne sivupalkkiin.



Joten linkitä kommenteissa blogisi ja liitä pienimuotoinen esittely mistä blogisi kertoo ja käyn tutustumassa. :)




29 kommenttia:

  1. www.nimenionluna.blogspot.com

    Kolmen mäyristytön arjesta ja harrastuksista kertova blogi :) Harrastuksina rally-toko, koiranäyttelyt ja nyt uutena lajina agility!

    VastaaPoista
  2. http://popojamiona.blogspot.fi/

    Suomenlapinkoira Popon ja novascotiannoutaja Mionan blogi. Kerron arjesta koirien kanssa ja pennun myötä laajenee aiheeni myös aktiivisempaan harrastamiseen (ainakin toivottavasti!) Yritän kirjoittaa laajasti kunhan ideoita syttyy, toteutan mielelläni muiden toiveita ja pyrin täyttämään tekstiä värittävillä kuvilla :)

    VastaaPoista
  3. http://harrastushaukut.blogspot.fi/

    Länsilaika Vinskin ja porokoira Ketkun blogi :-)

    VastaaPoista
  4. http://hukkajaronja.blogspot.fi/
    Blogi kertoo 3 koirasta, Hukasta (husky), Saikosta (bortsu) ja Ronjasta (värivirheellinen saku). Harrastamme koirien kanssa jäljestystä, tokoa, agilityä ja vetoa. Kirjoitan n. 3-4 kertaa viikossa kuvien kera ja toteutan toiveetkin, jos niitä vain tulee.

    VastaaPoista
  5. http://haavenakenneli.blogspot.fi/
    Blogi kertoo 14-vuotiaan tytön koiraharrastuksesta ja haaveesta perustaa oma kenneli, päätähtenä toimii kohta 5-vuotias suomenpystykorvauros Roope. Vieraileviakin tähtiä näkyy sillointällöin!

    VastaaPoista
  6. http://combering.blogspot.fi/
    Lifestyle blogi jota kirjoittaa 17-vuotias kauneudesta ja muodista kiinnostunut tyttö :)

    VastaaPoista
  7. http://ruuusunen.blogspot.fi/

    Puolivuotiaan suomenlapinkoiranartun kasvusta kertova blogi, jota päivitän aina fiiliksen mukaan (n.1-4 krt viikossa). Blogi sisältää myös Ruusun esittelyn, joka viikon kasvukuvat ja mitat sekä kuvia ennen luovutusikää. Tulevaisuudessa suuntaan pennun kanssa näyttelyihin sekä agilityn ja canicrossin pariin.

    VastaaPoista
  8. http://oivallinenkoira.blogspot.fi/
    Kiinanharjakoira Oivan elämää ja kommelluksia. Blogissa paljon kuvia ja tulevaisuudessa tarkoitus saada myös videoita.

    VastaaPoista
  9. http://omanelamanikuningas.blogspot.fi
    18-vuotiaan nuorukaisen elämää lifestyle blogin muodossa :)

    VastaaPoista
  10. jekkula.blogspot.fi

    Kahden lapinkoirauroon elämää. :)

    Sivulta löytyy myös muita lappalaiskoirablogeja eli sitäkin kautta luettavaa löytyy.

    VastaaPoista
  11. http://teamvallattomat.blogspot.fi/
    Kaksi suomenlapinkoiraa, kania ja okahiirtä. Kirjoituksia ja kuvia treeneistä, arjesta ja ajatuksista.

    VastaaPoista
  12. nuoren mutsin ihmeellinen elämä. omat jutut ja oma aika tässä ja nyt. menneisyydessä sumuinen ensimmäinen vuosi äitinä, sitä ennen itsensä etsiminen korviaan myöten ihastuneena, opiskelut, sydänsurut ja tuskat. rakkaus konemusiikkiin, autoihin, mukaviin vaatteisiin ja omaan kuontaloon. outouksia ja ihanuuksia, elämästä humaltumista, kädet maalissa, hiukset liimassa. kasvetaan aikuiseksi hitaasti mutta varmasti... ehkä...

    www.xheartxhenriikka.blogspot.com

    VastaaPoista
  13. http://scotlandstyle.blogspot.co.uk/

    Blogi Skotlannissa asumisesta, opiskelijaelämästä, matkustelusta ja arjen hömpötyksistä. Arjessa mukana kuusivuotias pk. collie.

    VastaaPoista
  14. http://tindejanelle.blogspot.fi/
    Koirablogi, jossa käsitellään sekarotuisen Nellen ja tämän 21-vuotiaan omistajan elämää, koiramaisuuksia sekä pienenä lisähöystönä Lucian kissan temmellystä.

    VastaaPoista
  15. http://lifewithfemma.blogspot.fi/

    Villakoira Femma ja Paimenkoira Fiilis harrastaa, valtaa sohvaa ja aiheuttaa omistajilleen harmaita hiuksia. Hihnan toisesta päästä löytyy nuori naisenalku, joka yrittää pysyä menossa mukana kera kameran ja piirustuslehtiön. Tervetuloa seikkailuun!

    VastaaPoista
  16. http://pikkupumi.blogspot.fi/

    Kahden pumineidin harrastusblogi. Päälajit meillä on agility ja toko. Myös näyttelyissä tulee pyörittyä.
    Tervetuloa seuraamaan blogiamme! :)

    VastaaPoista
  17. http://silkkiturkit.blogspot.fi

    Blogissa pääset seuraamaan 13 vuotiaan tytön ja Dina nimisen kultaisennoutajan elämää. Harrastuksiimme kuuluu mm. agilty, uinti ja toko, sekä käydään aina välilla mätsäreissä. Pyrin tekemään aina välillä erikoispostauksia, sekä liikkuuhan blogissa aina välillä vierailevia tähtiäkin.

    VastaaPoista
  18. http://koirakkaat.blogspot.com

    Kahden koiran elämästä kertova blogi. Kuvia, arkea ja harrastuksia, kaikkea koirien kanssa koettua.

    VastaaPoista
  19. Koiria maalta.blogspot.com
    Kolmen sekarotuisen toimelias elämä, sisältää harrastuksia, ongelmia ja tylsää arkea. Lajeina valjakkourheilu, rallytoko, koiratanssi ja jäljestys, mahdollisesti tulevaisuudessa dobo ja vepe.

    maalta kotoisin.blogspot.com
    maalta kotoisin on lähihoitajaopiskelijan lifestyle blogi, joka käsittelee aktiivista harrastustani valokuvausta ja taidetta. Joukkoon mahtuu myös diy ja sisustusjuttuja, sekä palasia opiskelusta.

    VastaaPoista
  20. Siljuaaa.blogspot.fi

    Blogissa hyppelee lapinkoira Noppe, jonka elämästä kerron melkein kaiken blogissa. Harrastuksia meiltä kahdelta löytyy, agility, pk-lajit, toko, rt, näyttelyissä käydään ja vaikka mitä. Liity ihmeessä lukijaksi jos kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
  21. http://minunkoirienelamaa.blogspot.fi
    Blogi kertoo äiti koiran nimeltä Nellan ja hänen poikansa Kamun elmästä. Harrastan Nellan ja Kamun kanssa aktiivisesti agilityä,jäljestystä ja tokoa.

    VastaaPoista
  22. http://sweetsweetplanet.blogspot.fi/

    Lukiolaisen tytön lifestyleblogi videoilla höystettynä. Postauksista löytyy avautumisia, videoita, päivän asuja ja toivepostauksia. Blogia kirjoitan jo neljättä vuotta harrastuksen mielessä. :)

    VastaaPoista
  23. http://koiranelamani.blogspot.fi/

    Lapinkoiranarttu Sirun elämää muun elukkalauman ja harrastusten (toko, agility) keskellä. Samassa blogissa joskus käsittelyssä myös animesarja Hopeanuoleen liittyviä asioita.

    VastaaPoista
  24. http://sippeliini.blogspot.fi/

    Olen lukion aloittanut 16-vuotias tyttö. Blogissa kerron henkisestä pahasta olosta, ahdistuksesta, itsetuhoisista ajatuksista, sekä lukuisista pelkotiloistani. Avaudun myös mukavista asioista, kuten opiskelusta, itseäni kiinnostavista aiheista, musiikista, elämäntapahtumista ja siitä mistä satun keksimään.

    VastaaPoista
  25. Elämän pituista rakkautta

    Blogissa pääset seuraamaan kaksivuotiaan cairnterrieri Kertun vauhdin täyteistä elämää, johon mahtuu niin retkipostauksia ja treenailua kuin sen "oman" harrastuksen etsimistä ja kunnon koirakansalaiseksi opettelemista! Kirjurina toimii 17-vuotias omistaja, joka kuluttaa tällä hetkellä lukionpenkkiä ja haaveilee tulevaisuudesta eläinten parissa :) Tervetuloa tutustumaan!

    VastaaPoista
  26. Tanssitytön blogi: http://tanssitytto.wordpress.com/
    Pääaiheeni ovat: tanssi, voimistelu ja runot. Kirjoitan myös aika paljon avustajan työstäni. Avustettavani perheeseen kuuluu koira, josta on myös kuvia ja jotain juttua. Ei vielä paljon, mutta tulee (luultavasti) lisää jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
  27. http://kukapelkaapallinaamaa.blogspot.fi/

    Heippa! Kirjoitan parisuhde- ja seksiblogia. Opiskelen sairaanhoitajaksi viimeistä vuotta. Avoimessa parisuhteessa elävä 22-vuotias perioperatiivinen sairaanhoitaja-opiskelija. Tanssin ja liikunnan maailmaan hurahtanut. Parisuhde ja seksuaaliterveysasioista kiinnostunut. Seksologin urasta haaveileva. Ikuista vauvakuumetta poteva. Maailmaa nähnyt. Vapaaehtoistyö ja apua tarvitsevien auttaminen lähellä sydäntä.

    VastaaPoista
  28. http://papupataa.blogspot.com
    lifestyle/koirablogi :)

    VastaaPoista
  29. http://pure-jenkkii.blogspot.fi/
    Vähän myöhässä tämä, mutta jos kiinnostaa voit käydä kurkkaamassa :-)
    Eli kirjoitan amerikan cockerspanieli Justuksen elämästä ja kasvusta pennusta aikuiseksi koiraksi. Blogissa on paljon kuvia!

    VastaaPoista